Презентација на Слободен Индекс

На 12 спетември со почеток во 18:00 часот во Ла Кања како дел од настанот СРЕДСТВА БЕЗ ЦЕЛ, ЗНАЕЊЕ БЕЗ ЦЕНА, D.I.Y. фестивал ќе зборува и Оливер Стефановски од Слободен индекс на тема Студентски активизам.

Повеќе информации за програмата на фестивалот можете да најдете ОВДЕ.

1 comment:

  1. http://novica.softver.org.mk/node/526 - прочитајте идеја за универзитет. преведете ако сакате.

    ReplyDelete