ПРЕЗЕМИ


Флаер: Зошто бесплатно образование достапно за секого?
Download

Флаер: Зошто Пленум наместо Студентски Парламент?
Download

Флаер: Разлики меѓу претставничка и директна демократија
Download

Флаер: Интернационален ден на студентот
Download


Флаер: Ебате студентот ако не го прочиташ ова
Download

Памфлет: Слободен индекс
Download

Книга: Блокаден прирачник
Download

No comments:

Post a Comment