Како да се приклучам?

Доколку си заинтересиран/а да стапиш во контакт со нас, тогаш прати ни мејл на:sloboden.indeks@gmail.com. 
Нашите состаноци се отворени и секој може да присуствува. Околу условите за членство во групата прочитај повеќе во нашиот статут. Секој што се согласува со статутот на „Слободен индекс“ може да стане припадник на групата.
Нашите активности можеш да ги следиш на фејсбук групата, како и на нашиот фејсбук профил.

No comments:

Post a Comment